Snitele de pui la cuptor

de Oana in Pui, 3 Ian 2010 | 32520 vizualizari

 

Deja ne-am obisnuit cu snitelele la cuptor, m mare, aceasi reteta ca si aripioarele pane la cuptor, delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 2 oua
  • 4 linguri cu faina
  • 2 linguri cu lapte
  • 100 g cascaval ras
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • boia
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui la cuptor:

Pulpele de pui se spala bine si se cresteaza cu cutitul din loc in loc, sa nu ramana vreo portiune mai groasa si sa sa patrunda bine carnea la copt. Sesterg apoi cu prosop de hartie.

Ouale se bat bine si se amesteca cu faina, laptele si condimentele dupa gust. Rezulta o compozitie mai groasa ca cea de clatite. Se adauga apoi cascavalul ras pe razatoarea mare.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se trece carnea de pui prin amestecul de ou, pe ambele parti, apoi prin pesmet si se aseaza in tava. Untul se taie fasii subtiri si se pune printre snitele. Se coc la foc potrivit pana se rumenesc frumos pe o parte, apoi se intorc si se urmaresc cu atentie. Cascavalul se topeste si se poate arde! Cand sunt rumenite si pe partea cealalta se scot din cuptor. 

Se pot servi cu orice garnitura sau cu o salata verde sau muraturi, dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu piept de pui