Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu un servet
Il taiem bucati subtirele pentru a nu mai le bate cu ciocanul de snitele, le condimentam cu sare si piper.
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii dam pe razatoarea mica.
Zeama ce o lasa o stoarcem bine.
Intr-un bol mixam ouale cu smantana.
Adaugam cartofii, sare, piper, boia de ardei,mararul si busuiocul.
Amestecam cu o lingura toate ingrdientele.
Punem hartie de copt intr-o tava si o ungem cu unt.
Pe o farfurie turnam putina faina alba.
Trecem fiecare bucata de pui prin faina, apoi prin amestecul de cartofi si le asezam in tava.
Le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
Cand prind o crusta aurie inseamna ca sunt facute( putem incerca cu o scobitoare puiul sa vedem daca este bine patuns).
Le scoatem la racorit si servim.
Sa aveti pofta!