Simplu de pregatit, dar potrivite in atat de multe combinatii culinare si momente ...
Taiem pieptul de pui in felii pe care le vom subtia cu ajutorul unui batator de snitele (le vom "bate" pe ambele parti, avand grija sa nu se rupa). Luam apoi fiecare felie si o trecem pe rand prin condimente, prin faina si la final prin ouale batute.
Daca doriti sa folositi pesmetul, adaugati o lingura de faina in ouale batute si omogenizati, treceti feliile de piept prin aceasta compozitie, iar la final prin pesmet.
Intr-o tigaie, incingem uleiul si prajim snitelele pentru cel putin 3 minute pe fiecare parte. Pentru a elimina surplusul de ulei, le asezam pe un "pat" de servetele.
Se servesc ca atare, cu o salata colorata, cu un piure de cartofi cu sos sau oricum va place! Sa aveti pofta!
1
condimentele se pot adauga in ouale batute
2
pentru un plus de savoare putem adauga si cateva fire de patrunjel sau busuioc proaspat, bine maruntite