Chiftelute pe gratar

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 4876 vizualizari

 

Una dintre preparatele care se gaseste peste tot in Grecia! Foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata vita
  • 1 ceapa data prin razatoare
  • sare
  • piper
  • oregon
  • o lingura ulei masline
  • o lingura ouzo(sau otet)
  • o felie de paine(miez) uscata
  • o lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute pe gratar:

Umezim painea si apoi o stoarcem si o sfaramam, lasand-o intr-un vas unde vom pune carnea si restul de ingrediente. Indicat e, sa lasam utin la frigider ptr a se impregna mai bine carnea cu restul de ingrediente.

Intr-o cratita ptr gratar, ungem cu putin ulei si lasam sa se incalzeasca, apoi facem formele de cheftelute si punem pe gratar la foc mediu, intorcandu-le pe toate partile, in acelasi timp le ungem cu putin ulei, la urma stropim cu putina zeama de la o lamaie. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute pe gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

elucubratiiculinare 1

10.02.2013, 18:06

laura_n 1

11.02.2013, 11:57

Dora, mi-ai facut o poftaaaa!

Doralinda 1

11.02.2013, 12:08

Laura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale a la Chisinau