Snitele de porc crocante

de MotanLaOale in Porc, 18 Noi 2016 | 6634 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 3 oua
  • 250 gr fulgi de porumb
  • 100 gr faina
  • vegeta
  • condimente pentru carne de porc
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc crocante:

Bucatile de pulpa se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii potrivite.

Feliile de carne se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente. Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.

Intr-o farfurie se pune faina.

In alta farfurie se bat ouale si se pune sare.

Fulgii de porumb se sfarama putin si se pun in alta farfurie.

Bucatile de carne se dau prin faina, prin ou si prin fulgii de porumb.

Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe ambele partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe servetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci