Snitele de dovlecei

de vickyduta in Mancaruri de legume, 20 Noi 2010 | 31370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 dovlecei
  • delikat, piper, cimbru, oregano
  • ulei pentru prajit
  • 2-3 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de dovlecei:

 

Dovlecei se spala se curata de coaja si apoi se taie feliute cat de cat potrivite, sa nu fie prea groase (ca raman cruzi in mijloc) si nici prea subtiri. Ouale se bat foarte bine cu condimentele, Se amesteca bine si intre timp se pun 2-3 lingurite de faina sa iasa o compozitie potrivita, Fiecare feliuta de dovlecel se da prin compozitia ou, Si se pune in tigaie cu uleiul incins. Se prajesc pe ambele parti pana prind o crusta aurie,
Va doresc pofta buna, si chiar merita incercte.

 

TIPS-URI

1

Sunt foarte bune, daca le serviti cu maioneza sau cu sos de usturoi sunt excelente, atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Barcute de dovlecei la cuptor