Snitele cu piure, la cuptor

de -Licurici- in Pui, 11 Aug 2016 | 4807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele:
un piept de pui; 4 oua; 50g branza cheddar; sare; piper; fulgi de chilli; pesmet.
  • Pentru piure:
3-4 cartofi; 50g unt; 5 linguri de lapte; sare; piper.
  • Suplimentar:
125 g mini mozzarella; 50g branza cheddar;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu piure, la cuptor:

Pentru snitele, se spala bine pieptul de pui, apoi se taie feliute subtiri.

Se bat ouale cu sare, piper, fulgi de chilli si branza data pe razatoarea mica.

Se pune pesmet intr-o farfurie adanca.

Feliile de piept de pui se trec prin pesmet, ou, pesmet si se pun in ulei incins, pentru 3-4 minute pe fiecare parte, apoi se scot pe servetele, sa se elimine surplusul de ulei.

Pentru piure, cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si piper.

Cand sunt gata, se zdobesc si se adauga, pe rand, untul taiat cubulete si laptele.

Daca mai este nevoie, se mai adauga sare si piper.

Snitelele se aseaza intr-un vas termorezistent, se adauga mozzarella zdrobita intre degete si piureul de cartofi.

Pe deasupra, se adauga branza cheddar rasa pe razatoarea mica.

Se baga la cuptor pentru 25 min, pana se rumeneste deasupra.

 

Noi le-am savurat calde, pentru ca mirosea demential.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu piure, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu cartofi noi,ceapa verde si dovlecei