Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Spalam bine pulpele de pui si le taiem in doua. Le uscam cu un prosop de bucatarie si le saram si piperam. Intr-un vas punem putin ulei la incins. Adaugam pulpele de pui si le rumenim putin pe ambele parti. Adaugam ceapa curatata si tocata marunt. Mai calim 2 minute. Adaugam morcovul curatat si dat pe razatoarea mica. Mai calim 3 minute, apoi adaugam 2 cani de apa. Lasam sa fiarba la foc mediu. Cand sunt fierte pulpele adaugam smantana si potrivim de sare si piper. Lasam sa mai fiarba 3 minute si stingem focul. Le servim calde cu piure de cartofi, mamaliga sau doar asa cu paine. Sunt delicioase. Iar sosul la fel de bun. Pofta mare!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult