Snitel imperial

de ianculubita in Pui, 3 Iun 2013 | 17640 vizualizari

 

Daca va place combinatia de fructe cu carne,va recomand acest snitel foarte delicios

 

INGREDIENTE

  • 3 piepti de pui
  • 100 g caise uscate
  • 100 g cascaval
  • cateva frunze de salvie verde sau uscata, cum are fiecare
  • 50 g alune de padure sau migdale macinate
  • 3 oua
  • 100 g faina
  • 150 g pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Garnitura
  • 1 lingura unt
  • mazare
  • pastai
  • morcovi mici (toate congelate)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel imperial:

Pieptului dezosat, fara piele, taiat in jumatati pe latime ii facem buzunare la fiecare bucata. Le condimentam cu sare si piper si le lasam deoparte.

Intr-un castron amestecam caisele taiate marunt, cascavalul ras mare, migdalele, salvia si un ou batut. Omogenizam bine totul si cu aceasta compozitie umplem fiecare bucata de piept, prindem cu scobitori, apoi trecem prin faina, ou batut, pesmet si prajim in ulei incins la foc moderat si le scoatem pe prosoape de hartie.

Pentru garnitura punem la fiert in apa cu sare toate ingredientele, dupa ce au fiert le scurgem si le sotam in untul incins si cateii de usturoi cateva minute. Condimentam cu sare, piper, adaugam mararul taiat marunt si servim.

Pe farfurie punem garnitura, alaturi snitelul taiat felii.

TIPS-URI

1

se pot folosi pentru garnitura legume proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel imperial" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele crocante de pui