Snitel din piept de pui cu cascaval

de Sim0na in Pui, 5 Apr 2012 | 14037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 150 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de pui cu cascaval:

Pieptul de pui se taie, se sareaza si se pipereaza. Se ia o bucata de piept, peste care se pune o felie de cascaval, iar deasupra iar o bucata de piept. Se da prin faina, ou, faina, ou, pesmet (mana „uscata”, mana „uda”) si se pune la prajit in ulei.

Cartofii se curata si se spala, apoi se cresteaza, punand in fiecare crestatura unt. Morcovii se curata, spala, si se taie rondele. Se pun legumele intr`un vas de yena, se sareaza si pipereaza si se adauga si restul de unt. Se da la cuptor cca 40 min.

Noi am servit snitelele cu cartofii copti si cu gogosari si conopida murate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]