Snitel din piept de pui

de pity19 in Pui, 30 Apr 2014 | 3562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola piept de pui dezosat
  • 4-5 linguri faina alba
  • 2-3 oua
  • ulei ptr prajit
  • sare,piper,vegeta ptr condimentat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de pui:

Clatim bine bucatile de piept , taiem fiecare  feliute subtiri , batem cu ciocanul , condimentam  , dam prin faina , ou si iar faina ;

Luam o tigaie in care punem ulei si dam la incins , punem cate bucati de piept incap in tigaie si dam la prajit bine pe ambele parti ;

Scoatem pe un servetel de hartie pentru a se scurge uleiul ramas

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

01.05.2014, 11:10

Chiar daca incerc sa evit prajelile snitele de pui sunt preferatele mele si cand le fac tot gust un coltisor

pity19 1

01.05.2014, 11:38

La fel evit si eu , dar odata la ceva timp merge si o prajeala!

_Alina_ 1

01.05.2014, 16:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor