Simplu, sanatos si gustos. Am pregatit pulpele in cel mai simplu mod...ca la mama acasa. O sa va placa cu siguranta. Am facut si supa si friptura. Imi cer scuze ca nu am avut starea necesara pentru a face mai multe poze.
Am curatat bine pulpele si le-am spalat, le-am pus intr-o oala impreuna cu zarzavatul curatat si spalat. Am lasat sa dea citeva clocote, apoi am scos pulpele si le-am asezat intr-o tava, am potrivit de sare, piper si vegeta, apoi am presarat pe fiecare pulpa putina boia si ulei. Am introdus tava in cuptorul incins la 180 grade, lasindu-le pentru 15 minute, apoi am scos si zarzavatul din supa l-am asezat linga pulpe, am lasat pentru 5 minute sa se gratineze.
Asa ca am obtinut din aceiasi carne si supa si fripturica. Pofta buna !
1
Garnitura linga carnita este cea pe care o doriti
2
Eu am folosit piure de cartofi