Snitel de pui in aluat

de Lau in Mancaruri cu carne, 21 Apr 2012 | 9174 vizualizari

 

M-am inspirat de la bitza pentru a prepara acest snitel de pui fraged si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • chili
  • 100 g smantana
  • 50 ml lapte
  • faina
  • patrunjel
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui in aluat:

Pieptul de pui se taie felii si se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza.

Ouale se bat cu smantana si laptele,adaugam faina cat sa iasa un aluat mai gros ca la clatite,adaugam sare,piper si patrunjel tocat.

Trecem bucatile de snitel de pui  prin aluat dupa care le prajim in ulei inchins

Scoatem fiecare snitel de pui pe un servetel absorbant.

Am servit acest snitel de pui cu cartofi la cuptor.

TIPS-URI

1

Inainte de a praji bucatile de snitel de pui le puteti unge cu putin mujdei de usturoi, capata un gust minunat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Lau 1

23.04.2012, 20:13

giorgia scuze ca am uitat,

Zambareata 1

23.04.2012, 21:55

nu trebuie sa te scuzi lau,i se poate intampla oricui,eu doar am vrut sa ai reteta completa,vreau sa fac si eu maine reteta si de asta am trecut sa o mai citesc o data cum se face,ca data trecuta m-am uitat doar la ingrediente,pe mine m-ai convins doar cu ingredientele

Lau 1

23.04.2012, 22:05

giorgia ai sa vezi ca este foarte buna(cel mic care nu mananca carne ia placut)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel de curcan in ou