Chiftelute marinate cu piure de cartofi

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 10 Mar 2011 | 9536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata de porc
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 6 catei de usturoi
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare,piper
  • pasta de rosii
  • o lingura de faina
  • marar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate cu piure de cartofi:

Am amestecat carnea cu ceapa data pe razatoare,cartoful dat pe razatoare,pesmetul imuiat in apa,usturoiul pisat,o lingura marar tocat,2 oua sare si piper.Se amesteca bine toate ingredientele.Apoi se fac chiftelute si se prajesc in ulei fierbinte.In uleiul ramas dupa prajirea chiftelelor se pune putina ceapa tocata foarte fin si se lasa la calit.Se adauga o lingura de faina si se amesteca de cateva ori apoi se adauga apa.Se face un sos nu prea gros in care se pune condimente(vegeta,sare,piper) si marar verde si se lasa putin sa fiarba.Se adauga la sfarsit pasta de tomata cam 100 g,se amesteca bine,se pun chiftelele in sos si se mai da cateva clocote.Separat am facut piure de cartofi cu unt,smantana si lapte.Am servit chiftelutele marinate cu piureul de cartofi si castraveti bulgaresti pusi de mine in toamna trecuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca din piure de cartofi cu varza si carne tocata