Snitel de pangasius

de jolygina in Pangasius, 1 Oct 2010 | 12178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pangasius file
  • 4 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare
  • piper
  • cartofi brocoli
  • conopida
  • morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pangasius:

se spala fileul de pangasius se da pe o parte cu sare ,pe cealata parte cu piper dupa  care il dam prin faina ,prin oul batut inainte (ca la omlete)dupa care il dam prin pesmet

procedam cu fiecare bucata de pangasius la fel ,dupa ce le-am dat pe toate prin pesmet ne apucam sa le prajim in ulei incins

legumele: se curata cartofi ,morcovul ,conopida si brocoli se desparte in buchetele si se fierb in apa cu sare

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pangasius" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Laly 1

01.10.2010, 22:00

Cam tarziu dar am ajuns si eu

nadina73 1

02.10.2010, 02:09

super vreau si eu 5f

jolygina 1

02.10.2010, 10:30

mai fac fetelor asa ca va invit la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pane de file de pangasius