Pangasius cu ceapa si sos la cuptor

de madi_marin in Pangasius, 21 Ian 2010 | 21022 vizualizari

 

E foarte simplu de facut si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de pangasius
  • 2 cepe rosii mari
  • 4 linguri cu pasta de tomate
  • 2 linguri cu otet
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu ceapa si sos la cuptor:

Se curata ceapa, se spala ,se taie in sferuri si se toaca mai grosier. Se pune intr-o tava cu ulei si se da la cuptor pana se inmoaie un pic. Se scoate tava si se aseaza peste ceapa pestele taiat bucati nu foarte mici.Se condimenteaza si se presara usturoi feliute . Se toarna si 2 cani cu apa si se da tava la cuptor. Se mai intoarce pestele cand si cand. Cand aproape e gata se desface in apa pasta de tomate si se toarna peste peste impreuna cu otetul. Se mai lasa in cuptor pentru 15 minute.

TIPS-URI

1

Atentie cand intoarceti pestele, ca e foarte fraged si se poate rupe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu ceapa si sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Adinacarla 1

22.01.2010, 14:18

yam, yam ce bine arata

Teo 1

23.01.2010, 22:04

de peste nu ma satur niciodata!

madi_marin 1

24.01.2010, 10:02

si mie imi place foarte mult. cred ca as fi in stare sa mananc si tort de peste . e si foarte sanatos si ar trebui mancat de 2-3 ori pe saptamana. din pacate nu prea se intampla asa...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]