Pangasius cu ceapa si sos la cuptor

de madi_marin in Pangasius, 21 Ian 2010 | 20268 vizualizari

 

E foarte simplu de facut si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de pangasius
  • 2 cepe rosii mari
  • 4 linguri cu pasta de tomate
  • 2 linguri cu otet
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu ceapa si sos la cuptor:

Se curata ceapa, se spala ,se taie in sferuri si se toaca mai grosier. Se pune intr-o tava cu ulei si se da la cuptor pana se inmoaie un pic. Se scoate tava si se aseaza peste ceapa pestele taiat bucati nu foarte mici.Se condimenteaza si se presara usturoi feliute . Se toarna si 2 cani cu apa si se da tava la cuptor. Se mai intoarce pestele cand si cand. Cand aproape e gata se desface in apa pasta de tomate si se toarna peste peste impreuna cu otetul. Se mai lasa in cuptor pentru 15 minute.

TIPS-URI

1

Atentie cand intoarceti pestele, ca e foarte fraged si se poate rupe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu ceapa si sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Adinacarla 1

22.01.2010, 14:18

yam, yam ce bine arata

Teo 1

23.01.2010, 22:04

de peste nu ma satur niciodata!

madi_marin 1

24.01.2010, 10:02

si mie imi place foarte mult. cred ca as fi in stare sa mananc si tort de peste . e si foarte sanatos si ar trebui mancat de 2-3 ori pe saptamana. din pacate nu prea se intampla asa...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pangasius cu sote de mazare