Snitel cu branza la cuptor

de Zamfira in Pui, 15 Iul 2012 | 13476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • condimente: curry, sare, piper, usturoi, busuioc, maghiran
  • pesmet
  • 50 gr. branza de capra (telemea de vaca)
  • chili
  • 1-2 oua
  • tava tapetata cu hartie pentru copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel cu branza la cuptor:

Pregatim pieptul de pui pentru snitel (spalam carnea, o stergem de apa si o batem). Condimentam pipetul de pui. Pe o parte am pus sare, piper, praf de usturoi iar pe partea cealalta am pus: curry, busuioc si maghiran. Dam carnea prin oua, apoi prin pesmet amestecat cu branza rasa si 1/2 lingurita praf de chili.

Punem snitelele in tava, pe hartia de copt. (pot fi stropite cu ulei de masline sau nu).

Garnitura: cartofi taranesti si oblogatoriu un sos (eu, am facut un sos grecesc TZATZIKI).

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui - Becsi Szelet