Smørrebrød cu creveti

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 20 Oct 2014 | 3542 vizualizari

 

Smørrebrød se traduce prin "paine si unt" si este un preparat specific danez care se consuma in special la pranz. Acestea consta in principal din paine de secara densa si diverse toppinguri. Pentru Smørrebrød cu creveti se foloseste paine frantuzeasca.

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine frantuzeasca
  • putin unt usor sarat
  • 50 grame creveti fierti, curatati
  • 1 lingurita creme fraiche
  • 1 felie lamaie
  • 2 frunze de salata
  • cateva frunze de marar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smørrebrød cu creveti:

Se unge painea cu unt, apoi se aseaza frunzele de salata, crevetii, creme fraiche, marar si lamaia. Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Smørrebrød cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bunica 1

20.10.2014, 22:01

Creveeeeeeti,preferatii mei!

mihaelar63 1

21.10.2014, 01:17

Aproape ca te invidiez . Cred ca ai la dispozitie o gama mare de peste , fructe de mare ... Super

babi5 1

21.10.2014, 08:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum transformi un șnițel într-o delicatesă: Sandviș crocant cu pui și ceapă caramelizată