Foarte bun de servit dimineata, pentru un plus de energie.
Curatam sfela rosie, o spalam si o taiem feliute subtiri, vezi foto.
Radacina de ghimbir se curata, se spala si ea si se taie marunt.
Banana se curata si se pune in recipientul blenderului.
Marul se spala, se curata de coaja si cotor, apoi se taie feliute subtiri pe care de asemenea le adaugam peste babana in vseul blenderului.
Limeta se curata de coaja si se taie rondele.
Peste mar si banana punem cele doua pliulete de green sugar si 250 ml apa plata, infiletam capacul cu lame, apoi amestecam pentru cateva secunde.
Golim sucul rezultat intr-o carafa, apoi punem in recipient sfecla, limeta si ghimbirul + 250ml apa plata.
Mixam din nou, de data asta prelungim cu cateva secunde timpul datorita faptului ca atat sfecla cat si ghimbirul sunt mai tari.
Amestecam sucul rezultat cu cel obtinut mai devreme, portionam si servim.
Pofta buna!