Sirop de ghimbir

de RuxyRux in Bauturi, 20 Ian 2012 | 7116 vizualizari

 

Un vechi remediu ayurvedic cu proprietati antiinflamatoare excelent in caz de raceli este acest sirop foarte usor de preparat.
Eu l-am probat chiar astazi( si nu numai) cand m-a incercat o mica raceala. Pana la aceasta ora deja a trecut. Il recomand tuturor.

 

INGREDIENTE

  • sucul de la o jumatate de lamaie mare( sau o lamaie mica)
  • 3 linguri de miere
  • o bucata cat o nuca de ghimbir proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de ghimbir:

Se rade ghimbirul pe razatoarea mica si se amesteca la blender cu sucul de lamaie si mierea. 

Se mixeaza bine apoi se strecoara, deoarece ghimbirul poate ramane destul de atos.

Se ia lingura cu lingura in decursul zilei.

Eu l-am pus si la ceai, un ceai verde aromat cu iasomie bun si sanatos si am baut in maxim doua ore toata cantitatea de sirop.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

21.01.2012, 19:45

Lau ai grija la puiuti cu masura cu lingurita...fetelor e chiar minunat siropul de ghimbir...acum merg sa mai pun de-o portie

corina241 1

23.01.2012, 21:05

Ruxy tu ne faci bine oricum

RuxyRux 1

23.01.2012, 21:35

Corinuta mea dulce si draga!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sirop de ghimbir cu lamaie