Silvoita de prune ( fara zahar )

de mihaelar63 in Dulceata / Gem, 25 Sep 2014 | 10244 vizualizari

COMENTARII (22)

reisnaor_2006 1

25.09.2014, 14:21

Constelatialeu 1

25.09.2014, 14:22

Pe la noi ii zice magiun.Tare imi placea,il punea Bunica in oale de lut si il baga la cuptorul incin ca s afaca crusta deasupra..crusta aia imi placea cel mai mult..

Adele 1

25.09.2014, 14:36

Super

T I M E A 1

25.09.2014, 14:45

Szilvaiz , da, se facea in ceaun si apoi se dadea prin sita si iesea ca o pasta. E cel mai bun lucru ce l-am mancat vreodata in materie de gemuri/dulceturi.

mihaelar63 1

25.09.2014, 14:51

Cleme si la mine a facut crusta chiar ma gandesc sa preintampin asta la urmatoarea preparare .

mihaelar63 1

25.09.2014, 14:54

Asa este Timea si sotul spune ca se dadea prin sita . Eu nu mai tin minte partea cu sita .Oricum sunt foarte multumita de textura si consistenta . sper ca pana la iarna sa nu se intareasca sa trebuiasca taiat cu bomfaierul

MotanLaOale 1

25.09.2014, 14:56

buna buna

mihaelar63 1

25.09.2014, 14:58

Motane esti invitatul meu

anca_rm 1

25.09.2014, 15:04

foarte bun

Panacris 1

25.09.2014, 15:19

Treaba cu oțetul e interesantă

mihaelar63 1

25.09.2014, 15:50

Cristina si eu am primit pontul de la o colega

Bya Ralu 1

25.09.2014, 15:53

Super

babi5 1

25.09.2014, 15:54

- Andreea - 1

25.09.2014, 16:10

Gherca Daniela 1

25.09.2014, 18:56

Bunica 1

25.09.2014, 19:53

Super!

MOKUSKA 1

25.09.2014, 20:44

Miammmmy, ce bunătate

deyutzky 1

25.09.2014, 20:49

Rocsi 1

25.09.2014, 21:24

O mare bunatate!

Anett 1

25.09.2014, 21:33

Ina 1

26.09.2014, 21:35

Ce bun trebuie sa fie

mihaialexzaharia 1

01.10.2014, 12:16

Arata foarte bine, felicitari.

Da, eu inca il fac la ceaun si trebuie sa amestec o zi intreaga prin el, dar merita efortul.

Anul acesta am incercat si ceva nou, magiun de prune cu nuca si menta.

Il gasiti pe magazinul nostru online www.bunicel.ro

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Silvoita in caldare