Sigara Borek

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 15237 vizualizari

 

Ador patiseria turceasca...astazi mi-a fost pofta de sigara borek un preparat pe care cei ce ajung in Turcia il servesc si apoi nu-l mai uita niciodata...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza ( eu am avut turceasca speciala pentru borek)
  • 1 ou
  • 1/2 legatura patrunjel
  • foi yufka( sau normale de placinta)
  • apa minerala o canita mica( 50 ml)
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sigara Borek:

Aici aveti o reteta originala care m-a inspirat pe mine... 

Branza se amesteca cu patrunjelul tocat marunt, cu oul,  apoi cu apa minerala.

Se intinde foaia se pune branza si se ruleaza...lipind capetele cu putina apa.

Se prajesc in ulei.

Atat de bune!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sigara Borek" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

andreea_angelo 1

19.11.2012, 21:08

Emymyly 1

23.02.2013, 00:45

SUPER CRED CA IESE F BUNA CU SIGURANTA AM SO INCERC

RuxyRux 1

22.01.2014, 19:49

E fabuloasa placinta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]