Sholezard - Orez iranian cu sofran si apa de trandafir

de Mitinita in Dulciuri, 26 Ian 2011 | 7297 vizualizari

COMENTARII (28)

dentistutza 1

30.03.2011, 08:26

-ma scuzati ca intervin in acest schimb de idei dar as vrea sa subliniez doua aspecte:
-in primul rand mitinita ARE legatura cu aceasta cultura
-in al doilea rand, scopul acestui site este sa ne impartasim retelele asa cum ne plac noua si asa cum le facem cu manutzele noastre
-desi este frumos sa pastram o definitie a culturilor si a traditiilor din zonele de unde provine reteta nu cred ca este cazul sa ne impiedicam de detalii politice sau nationaliste atunci cand subiectul principal este bucataritul
in al treilea rand-daca cineva considera ca poseda o reteta mai " corecta"..??.. este liber sa o posteze..
atata timp cat reteta postata are toate elementele pentru a obtine produsul finit prezentat ea este corecta-desigur, exista variante, asta nu scade cu nimic valoarea oricarei dintre ele...
Scopul nostru aici este sa ne bucuram si sa facem schimb de idei...nu sa dam formula chimica cu precizie de laborator!!
Asadar...sa avem cu totii o zi senina si pofta buna...

Mitinita 1

30.03.2011, 09:37

@khandaniela - nu m-am suparat, imi trebuie mai mult pana sa-mi sara mustarul. In legatura cu aceasta reteta,avand in vedere ca si sotul meu este Iranian si am incercat varianta originala chiar in Iran, ptr gustul meu e mult prea dulce. Eu gatesc pe placul nostru nu ptr a respecta o reteta. Nu as face o varza calita cu 1 kg de slanina numai ptr ca asa dicteaza reteta ,nu? Mi-ar place mult sa pui si tu retete,bucataria persana este atat de vasta si suntem putine care o gatim.Desi sunt pe meniul nostru, sunt mai migaloase si dureaza atat de mult sa le scriu

Mitinita 1

30.03.2011, 09:41

Dentistutza,nici eu nu puteam sa o zic mai bine Eu cum pun retete din toata lumea,imagineaza-ti daca s-ar supara din fiecare loc numai cate unul sa vezi atunci ce harmalaie internationala este de aia nu pun eu retete romanesti ca sunt mai multe si pierd batalia din start

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte