Shaorma la farfurie

de Constelatialeu in Pui, 10 Oct 2013 | 15893 vizualizari

 

Din categoria mancaruri ''daunatoare'',ma rog nu stiu cine a zis,dar nu asta-i problema.Am fi ipocriti sa nu recunoastem ca mai scapam si la chestii din astea.Pana la urma daca mie imi place si nu-mi face rau de ce sa nu mananc,mai ales ca trebuia sa folosesc premiul primit de la delikat,adica dupa cum urmeaza ,shaorma la fix,mai ales ca n-am avut timp de gatit.....

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de Shaorma la fix
  • 600 g piept de pui
  • ulei masline
  • iaurt
  • maioneza
  • castraveti murati
  • cartofi prajiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma la farfurie:

Pieptul de pui il spalam,absorbim apa cu un servetel si-l taiem in cubulete.Procedam conform instructiunilor de pe plic.Adica ,mixtul din pliculetul mai mare il amestecam cu ulei de masline si-l turnam peste pieptul de pui,amestecam si lasam 15 min,apoi prajim.Mixtul din pliculetul mai mic il amestecam cu maioneza si iaurt.Prajim cartofii si apoi servim la farfurie o delicioasa shaorma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma la farfurie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma home-made