Mancarica de mazare cu pui

de claudiaO in Pui, 27 Noi 2014 | 4646 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati de pui - eu am avut 3 ciocanele si 2 pulpe superioare
  • 2 pungi mazare fina Delhaize congelata - cca 1300 gr
  • 2 cepe potrivite
  • 100 ml ulei
  • 150 gr pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust + 2 lingurite delikat
  • 3 lingurite cu zahar
  • 200 ml apa/supa
  • 1 legatura buna de marar proaspat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu pui:

Bucatile de pui le curatam si spalam;cepa o curatam si o tocam marunt.

Incingem uleiul in cratita, adaugam ceapa, iar cnad devienn sticloasa punem ci bucatile de pui. Lasam pe foc pana se albesc pe ambele parti - putem sa rumenm putin daca dorim.

Adaugam mazarea congelata, saram,piperam si adaugam apa/supa si dam la cuptor pt cca 40 minute.

Adaugam pasta de tomate,zaharul si delikatul si mai lasam sa fiarba vreo 10 minute.

Noua nu ne place cu sos foarte mult, de aceea o las sa scada mai bine.

La final punem mararul tocat marunt si servim.

TIPS-URI

1

se poate servi simpla sau cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare cu piept de pui