Shaorma home-made

de dakris in Pui, 23 Feb 2012 | 7568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui (piept sau pulpe dezosate)
  • 5 cartofi mari
  • 400 g varza
  • 3-4 castraveciori in otet
  • sare, piper, busuioc
  • lipii libaneze
  • ketchup
  • ulei, otet
  • optional: sos de maioneza cu usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma home-made:

Carnea am condimentat-o cu sare, piper si busuioc si am fript-o intr-o tigaie teflonata cu o lingura de ulei.

Cartofii i-am prajit; varza am tocat-o si am preparat o salata de varza cu sare, ulei si otet; castraveciorii i-am taiat felii.

Pe lipie am asezat cartofi prajiti, carnea taiata fasii/bucatele, varza si castraveti si apoi am adaugat ketchup si apoi am strans-o sul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma home-made" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Shaorma la farfurie