Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver

de anca_rm in Jamie Oliver, 21 Aug 2013 | 8580 vizualizari

 

Am vazut intr-o seara o emisiune in care Jamie Oliver pregatea aceasta reteta , atunci am zis ca trebuie sa incerc , parea delicos . Intr-adevar asa a si fost .
El ii spunea cumva acestui fel de mancare , dar am uitat denumirea retetei , asa ca ......

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati carne de porc
  • sfecla rosie (eu am avut 3 bucati mai mari)
  • sare
  • piper
  • 200 gr branza de vaci dulce
  • 3 linguri de smantana
  • verdeata (patrunjel , marar)
  • 1 lamaie
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver:

Sfecla rosie coapta:

- spalam bucatile de sfecla bine , si le punem in folie de aluminiu la cuptor sau in jar(asa a facut-o Jamie) pana cand se coace (o verificam :daca intra furculita atunci e oke) .

-cand este coapta , o scoatem din cuptor si o decojim . Merge foarte usor coaja .

-o taiem in bucati , punem putina sare, piper , ulei de masline si verdeata tocata grosier.

Carnea:

- asa cum face bucatarul nostru : pe o tabla de lemn pune sare si piper si da carnea prin ea , apoi intr-o tigaie incinsa o pune la prajit pentru cateva minute ( durata de prajire depinde de felul de carne )

Sosul:

-branza de vaci o maruntim bine cu o furculita , adaugam smantana, sare, zeama de la o lamaie si coaja rasa, verdeata , ulei de masline (cam 2 linguri) si amestecam bine.

Asamblam totul si servim ....cu pofta .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

anca_rm 1

21.08.2013, 15:58

a fost delicioasa sfecla

Rocsi 1

21.08.2013, 21:40

Super

anca_rm 1

22.08.2013, 11:22

Rocsi multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Clatite pentru micul dejun cu ciuperci, branza si sunca presata