Sfecla aromata umpluta cu fasole, telina si ananas

de Adinuta in Mancaruri de post, 20 Oct 2009 | 7438 vizualizari

COMENTARII (16)

Mihaela 1

21.10.2009, 00:13

interesanta combinatia!

Miha 1

21.10.2009, 12:02

Eu tare as manca! Dar sotul meu cu siguranta (din nou! ) ma va invita politicos sa mananc singura.

luminita20_2006 1

21.10.2009, 15:13

ce bine arata....cred ca e f buna

Oana 1

22.10.2009, 16:46

Wow, e super salata pe post de unplutura! Foarte bine arata si as papa si eu o sfecla!

Michelle 1

24.10.2009, 21:41

super ideea, merita incercata!

Irina 1

27.10.2009, 19:23

Si mie imi place mult sfecla coapta! Foarte interesanta combinatia!

Adinuta 1

27.10.2009, 19:56

irina, multumesc

fluturas 1

30.10.2009, 00:58

arata super bine!
trebuie sa incerc,imi place sfecla dar am consumat-o doar salata!

Adinuta 1

30.10.2009, 08:08

flturas, nici eu nu am preparat-o in multe feluri, asta a fost o incercare de a "reinventa" sfecla ma bucur ca iti place

Michelle 1

08.11.2009, 20:01

Panacris 1

06.02.2018, 16:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole boabe