Senvis a la Jamie Oliver

de Gusti in Sandvisuri, 19 Oct 2014 | 8964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  6-8 ciuperci
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 gr cascaval
  • o cutie brânză cremă Delaco
  • coaja rasa de la 1/2 lamiie
  • zeama de la 1/2 lamiie
  • citeva felii de bacon
  • 1-2 pere
  • 1 rosie
  • sare, piper, cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Senvis a la Jamie Oliver:

 Recunosc. Sint fan Jamie Oliver, iar emisiunea preferata in acest moment este "Gateste cu Jamie in 15 minute", de pe TV Paprika. Efectiv ma fura din peisaj cind se difuzeaza. Am facut zilele trecute o salata de dovlecei cu menta, iar acum am recidivat cu un preparat demn de Mister DeSenvis (mai tineti minte? ).

Dar sa va explic ce am facut:

- am pus ciupercile pe tigaia grill, pe ochiul aragazului. Le-am dat putina sare si piper.

- am dat cascavalul prin razatoare si am curatat cateii de usturoi

- dupa 5-6 minute am pus putin ustoroi presat in fiecare ciupercuta, l-am acoperit cu cascaval ras si am dat ciupercile la cuptor pentru inca 4-5 minute, punind si painea ciabatta pentru 2-3 minute in cuptor.

- cit timp ciupercutele au stat in cuptor, am pus pe grill felii de pere si bacon

- dupa aceste operatiuni am avut si vreme de 2-3 minute in care am aromatizat crema de branza cu coaja rasa si zeama de la 1/2 lamiie si am taiat rosia rondele subtiri

- cind perele s-au rumenit, le-am stropit cu putina miere

Am taiat ciabatta in doua si am pus peste o parte rosiile, ciupercile, perele si baconul, iar deasupra am adaugat crema de brinza aromatizata. A iesit un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Senvis a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]