Scovergi

de LC in Dulciuri, 18 Aug 2012 | 14628 vizualizari

 

Azi m-am petrecut ziua cu bunica...am facut cate ceva bun pe la ea si mi-am adus aminte ca ne facea cand eram mici aceste scovergi pe care le mancam cu gem. Am aflat si reteta astazi, mai simpla nici ca se putea :)

 

INGREDIENTE

  • un kg faina
  • 1 lingurita si jumatate de bicarbonat de sodiu stins in putin otet
  • 4 oua
  • doua maini de ulei
  • un pahar de apa
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scovergi:

Punem faina , apoi adaugam bicarbonatul si ouale amestecand mereu cu mana....uleiul si apa. Trebuie sa obtinem un aluat mai tare pe care il framantam bine de tot. Ungem cu ulei suprafata de lucru si intindem cate o foaie subtire cu facaletul. Taiem patrate in mijlocul carora facem o gaurica din care vom realiza o "fundita". Le prajim in ulei incins. Servim cu dulceata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scovergi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]