Scoici la cuptor

de Miss_B in Fructe de mare, 2 Feb 2012 | 8647 vizualizari

 

Imi plac foarte mult scoicile si fructele de mare.Avand cochilii de scoica prin casa(din alea mari),m-am gandit sa pregatesc o gustare pe baza de scoici,parmezan si...vin alb alaturi!

 

INGREDIENTE

  • o punga cu scoici,gata curatate,congelate(aproximativ 400 grame)
  • piper,ulei de masline,sare(dupa gust)
  • un pahar vin alb
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici la cuptor:

Modul meu de a prepara scoicile este urmatorul:intr-o tigaie pun 2-3 linguri ulei de masline,scoicile congelate sau dezghetate,sare,piper si un pahar de vin alb.Las totul la foc mic,pana ce se evapora vinul si mai prajesc scoicile aproximativ 10 minute.

Iau de pe foc,le pun intr-o cochilie de scoica si pe fiecare presar parmezan,pesmet si o lingurita ulei de masline.Dau la cuptor pana ce se rumenesc,cam 10-15 minute la 180 grade.

Yummy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]