Scoici cu taitei chinezesti

de mihaelar63 in Fructe de mare, 6 Apr 2011 | 10713 vizualizari

 

Ne place mult si tot ce e inrudit cu pestele . Reteta aceasta simpla se prepara foarte rapid si este dselicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 1 punga carne de scoica [ 500 gr]
  • 1 lamaie
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei iute
  • 1 tulpina telina
  • 2 catei usturoi
  • 5 cm praz
  • patrunjel verde
  • ulei
  • 1 lingura unt
  • sos soia
  • sos peste
  • sare
  • 1 punga taitei chinezesti
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu taitei chinezesti:

Ardeii , telina , prazul si usturoiul , taiati rondele se prajesc usor in putin ulei.

Adaugati scoicile spalate + untul si mai prajiti 3-4 min .

Asezonati cu sosde soia , sos de peste , zeama si coaja de lamaie .

Serviti cu taitei chinezesti prajiti.[ taiteii fierti in apa cu sare se pun intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei incins , se toarna deasupra ouale batute ,se lasa sa prinda crusta dedesupt , apoi se intorc cu grija cu ajutorul unei palete sa se prajeasca si pe partea cealalta ]

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Aveti grija cu sarea , sosul de soia si cel de peste contine suficienta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu taitei chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scoici cu cartofi prajiti si sos de maioneza