Schiacciata ripiena

de Geanina87 in Pizza, 23 Noi 2012 | 10377 vizualizari

COMENTARII (39)

Geanina87 1

23.11.2012, 22:51

Dia LiliK

Raluca57 1

24.11.2012, 12:59

Ce bunatate!! de ce zici, arata grozav!! azi o incerc. Raluca

Geanina87 1

24.11.2012, 13:59

Multumesc,Raluca.Sa-mi spui daca ti-a placut.Mie si sotului ne-a placut enorm

mamaieelena 1

24.11.2012, 19:53

place mult

Geanina87 1

24.11.2012, 20:12

Ma bucur,Mamaieelena

epurasha2bb 1

26.11.2012, 13:23

mi mi se pare ca arata foarte bine! si imi place reteta ! bravo!chiar e de incercat!

Geanina87 1

26.11.2012, 15:23

Multumesc

Panacris 1

04.12.2012, 08:10

Savuroasa!

Geanina87 1

04.12.2012, 11:59

- Andreea - 1

04.12.2012, 16:05

tare buna

adasev12 1

04.12.2012, 21:42

schiacciata nu se prea poate traduce exact...in italiana ar insemna zdrobit, pisat...ripiena, normal inseamna umpluta...deci ...mai bine pastram titlul original....

in alta ordine de idei,...e super buna schiacciata, si a ta la fel

Geanina87 1

04.12.2012, 22:59

Stiam ce inseamna schiacciata si ripiena,dar eu incercam doar sa adaptez oarecum titlul in limba romana,pentru a nu mai avea probleme

purliv 1

07.12.2012, 00:32

am facut, este superb! de la aluatul fraged, crocant si aromat pana la explozia de gusturi din interior - se formeaza un sos din sucul legumelor, aroma carnii si textura parmezanului - placerea gustativa te copleseste.

Felicitari!

recomand folosirea cartofului fiert in locul fulgilor (prea multi aditivi alimentari), folosirea parmezanului ca si branza, si a continutului unui carnat de casa afumat (cat mai traditional) ca aport de carne la aceasta reteta

Geanina87 1

07.12.2012, 09:39

Ma bucur tare mult ca ai incercat reteta.Si eu am fost,la randul meu, foarte incantata.Multumesc pentru recomandare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu ciuperci si branzeturi