Savarine cu pesmet...

de Miha in Dulciuri, 13 Mai 2009 | 12243 vizualizari

COMENTARII (22)

luminita20_2006 1

13.05.2009, 15:29

ce simplu e....trebuie sa incerc si euarata f bine

Miha 1

13.05.2009, 15:41

Da,asa este,trebuie sa le incerci!

ala_oancea 1

13.05.2009, 16:22

Am o lista lunga, lunga de preparate pe care nu le-am facut niciodata si as vrea sa le incerc. Savarinele sunt pe lista. Ale tale arata foarte bine asa ca am sa incerc reteta asta ... cand le-o veni randul

Flori 1

13.05.2009, 16:39

Ma, un emoticon disperat, care transipra si ramane fara aer, care-si desface nodul de la cravata tremurand, care da repede pe gat un pahar cu apa, toate astea numai ca simte ca lesina de pofta, gasesc???

Flori 1

13.05.2009, 16:42

Uite, de "transiprata" ce sunt, nici nu mai vad tastatura bine si scriu prostii! Ia sa vezi ce misto face pe seara Bucataras de mine, ca iar am postat comentariu dupa comentariu, dupa comentariu...

Miha 1

13.05.2009, 16:56

Flori,numa citind de pofta ta...m-au apucat si pe mine transpiratiile.

Miha 1

13.05.2009, 16:56

Ala,ai sa te minunezi de cat pot fi de bune...

yammy 1

15.05.2009, 20:56

si deastea tre' sa fac...arata bineee de tot

Miha 1

15.05.2009, 21:58

Yammy,la cat esti de harnicuta,astea vor fi floare la ureche pentru tine.

ala_oancea 1

16.05.2009, 20:04

Am facut savarinele Bine zici tu, mai bune ca la cofetarie Am avut ceva probleme cu ele ca s-au lipit de marginile de la forma de briose. Au iesit cam micute, dar gustul este excelent. In sirop am pus si o fiola de esenta de rom. Am facut doar 6, ca aveam doar 12 forme de briose. Restul de aluat l-am copt in forma de tarta si am facut un tortulet cu budinca de capsuni si frisca si l-am ornat cu capsuni. Am sa-l postez sa vedeti ce fain a iesit

Bucataras 1

16.05.2009, 20:18

Bucataras 1

16.05.2009, 20:19

Cind eram eu mai mic si era moda sa mergi la cofetarie la o prajitura, savarinele si indienele erau la putere, chiar daca si amandinele erau celebre

Miha 1

16.05.2009, 21:57

Ala,abia astept sa vad minunatia de tort!

Ma bucur tare mult ca ti-au placut savarinele.

Flori 1

17.05.2009, 15:03

Eu de ce n-am formeeeee?? Nici de savarine, nici de brioshe....

Miha 1

17.05.2009, 22:55

Flori,cand e ziua ta?

Flori 1

21.05.2009, 22:29

Aoleu, ca tarziu mai raspund!!! Am calc. virusat si nu mai reusesc sa intru pe net, of, of, mai, mai! Ziua mea e tooooooocmai in noiembrie...eheeee, mor dupa savarine pana atunci!

Miha 1

21.05.2009, 22:45

Te risti sa vii pan' la Iasi?

Oana 1

21.05.2009, 23:30

Flori, nici de tarte n-ai forme? vezi ca au la Carrefour! Trebuie sa fac si eu savarine, ca mi se lipesc ochii de calculator

Flori 1

25.05.2009, 11:30

N-am inca, ma Oana, ca inainte de Bucataras nu eram o prea buna bucatareasa... Dar o sa caut in Carrefour.

Miha, la Iasi m-as risca sa vin oricand, ca mi-e dor de "cele meleaguri", dar mi-e frica sa nu fie cuie in asfalt...

Miha 1

04.12.2009, 16:47

Nu, Crina, nu trebuie praf de copt.

elena1988 1

04.03.2011, 18:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Kolache cu mac