Savarine

de silvi0ara in Prajituri, 29 Mai 2010 | 5939 vizualizari

COMENTARII (17)

gaby_duceag 1

29.05.2010, 21:24

ce tare-mi plac ! super.

Rocsi 1

29.05.2010, 21:29

ce bune sunt

ana 1

29.05.2010, 22:19

imi plac micutele savarine!

Dana Cristea - pusikmea 1

29.05.2010, 22:27

si mie

Bunica 1

29.05.2010, 22:39

Savarineeeee! Vreau si eu !

nadina73 1

29.05.2010, 23:35

ce bine arata super 5 furcu mari

madi_marin 1

30.05.2010, 08:57

ce frumusele sunt, ca de buneeee.....sigur...si insiropate mult imi plac la nebunie.....

matzadan 1

30.05.2010, 10:26

savarinele sant gata atunci cand se inegresc capacele se scot din forma si se rade capacul(fata),se insiropeaza in siropul fierbinte si se aseaza pe o tava si se lasa la racit .in loc de jeleu puteti folosi dulceata

silvi0ara 1

30.05.2010, 11:00

Poate fi si cum zici tu matzadan,dar mine nu imi plac arse.Si daca le insiropezi fierbinti nu se sfarama?Eu asa am preluat reteta si toata lumea a fost incantata de final.

ela 1

30.05.2010, 11:58

ce imi plac.... vreau si eu macar una

Sidy 1

30.05.2010, 16:27

Si eu as fi incantata Silvye daca as mai ajunge la o bucatica !
Ai de la mine * * * * * furculite

mena29 1

30.05.2010, 20:19

arata super,cinci fusculite si vreau si eu o savarina

Roxana 1

30.05.2010, 20:58

silvi0ara 1

30.05.2010, 22:09

Va servesc pe toate cu cea mai mare placere.Abia am invatat sa le fac,data viitoare fac cantitate dubla.

Ramonaky 1

31.05.2010, 17:04

Ce-as manca si eu una arata super,felicitari 5 furci de la mine

janet 1

02.06.2010, 12:51

sint minunate!Mie imi plac bine insiropate!

matzadan 1

02.06.2010, 22:32

pai tocmai partea arsa se da prin razatoare si se insiropeaza si mai bine ,in sirop trebuie sa le lasi putin, fiind fierbinte absoarbe mai repede si arata ca un burete si le asezi intr o tava cu partea pe care au fost rase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de ciocolata si mascarpone