Sarmalute vegetariene( de post) a la Ruxy

de RuxyRux in Mancaruri de post, 17 Noi 2010 | 9273 vizualizari

 

Sarmalute delicioase pe care vi le recomand cu drag!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana soia maruntita
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei capia dulce
  • 1/2 cana orez
  • 3 linguri bulion
  • 1/2 cana stafide
  • 1 morcov ras
  • 1 mana mica de seminte de in
  • 250 gr ciupercute tocate
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • putina apa
  • sare dupa gust
  • piper
  • boia dulce
  • o varza mare murata
  • 3 rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute vegetariene( de post) a la Ruxy:

Amestecam toate ingredientele pentru sarmalute, punem si putina apa( cu grija nu prea multa) atat cat sa legam compozitia bine, saram, piperam dupa gust si apoi rulam sarmalutele.

Asezam un strat mic de varza in vasul roman( daca il avem, daca nu in tava), punem sarmalutele, din loc in loc deasupra felii de rosii si varza tocata...si dam la cuptor la foc potrivit pana sunt fierte.

Cine iubeste cimbrul ( eu nu), aseaza ramurele deasupra pentru decor...

Servim desigur cu ardei iute si mamaliguta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute vegetariene( de post) a la Ruxy" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (30)

mihaelar63 1

19.11.2010, 08:35

Sunt prea deosebiti sa-i fi gasit undeva acum . Si eu m-am trezit cu un ardei iute care acum s-a copt printre muscatile din balcon .

RuxyRux 1

19.11.2010, 08:39

Ce dragut!!!!

vanilla 1

19.11.2010, 14:06

ffff bune!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas de cartofi si soia - de post