Sarmalute si ardei umpluti.

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2010 | 10636 vizualizari

COMENTARII (56)

Rocsi 1

31.05.2010, 15:00

gabi am vazut ce bunatate ai facut...sper k mai ai o sarmaluta pentru mine..una mica mica

Rocsi 1

31.05.2010, 15:02

eu cu amestec de apa si bors oparesc frunzele si la fiert nu pun deloc,,,na fiecare cum s-a invatat...dar oricum sunt super

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:07

Rocsi, 3 mai sunt. Acum am păpat şi i-am oprit lui Dănuţ. Da..e bună cred şi metoda ta. Maică-mea nici nu punea borş şi tot erau bune

Miha 1

31.05.2010, 15:07

ela 1

31.05.2010, 15:10

ela 1

31.05.2010, 15:11

as manca ecranul ce bine arata

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:13

Ela. ....nu mai fac cu carne amestec, îmi plac mai mult mai grase

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:13

Miha

ela 1

31.05.2010, 15:17

imi plac sarmalele la nebunie,dar sa le faca altii

Miha 1

31.05.2010, 15:19

Si mie imi place atat de mult sa invart la sarmale incat zilele trecute am facut ardei umpluti.

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:20

Ela, iniţial am zis că fac varză a la cluj, dar îmi parea că- s puturoasă că nu vreau să le invelesc

ela 1

31.05.2010, 15:21

eu nu fac nici macar cu ardei asa de puturoasa sunt

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:24

ana 1

31.05.2010, 15:31

Mai credeam ca;s singura care"adora" sa impatureasca sarmale .
Gabitzule vii si la mine?

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:37

Ana, daaaaa, asteapta )))

Bucataria_lui_Tavi 1

31.05.2010, 15:38

Gaby, arata fantastic! In plus, sunt impaturite ca la carte .

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:40

Multumesc mult Tavi. O lauda din partea ta imi pica bine

Bucataria_lui_Tavi 1

31.05.2010, 15:52

@Gaby - Hmmm... zi-mi ca nu le-ai facut totusi grase si ti s-a aplecat .

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:56

Nu , Tavi, in comentarii, ca si in reteta, am zis ca mi-ar fi placut mai grase ( vezi tu, fiecare cu gustul lui... ).Maica-mea, cand eram acasa, prajea slanina pana ce se topea si acolo punea ceapa, morcov, ardel, pasta de tomate ,apoi punea amestecul peste carne si restul ingredientelor. Crede-ma ca erau FOARTE BUNE..insa eu nu gatesc in acelasi "stil", nu sunt sanatoase, sunt mult prea grele pentru ficat.

gaby_duceag 1

31.05.2010, 15:58

@Tavi ... si pentru ca nu po' sa tac.... ce sa mi se aplece ?

ela 1

31.05.2010, 15:59

ardeiul

Bucataria_lui_Tavi 1

31.05.2010, 16:00

Gaby, stai linistita, glumeam! Si eu cand invelesc sarmale, folosesc carne mai grasa, si asta mai ales iarna. Nu la asta ma refeream cu aplecatul .

gaby_duceag 1

31.05.2010, 16:02

@Tavi..stiu ca glumeai si tocmai de asta am "incercat" sa lungesc gluma; dar daca nu merge.....

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 16:02

nici mie nu imi place sa impaturesc la sarmale, asta este si motivul pentru care fac foarte rar cu toate ca imi plac la nebunie.................

Bucataria_lui_Tavi 1

31.05.2010, 16:03

Gaby, nu e frumos sa o lungim dupa ce-ai muncit atata la invelit .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocana spaniola din coada de taur (Rabo de toro)