Sarmalute rumenite in vasul de lut la cuptor, cea mai gustoasa reteta

de epurasha2bb in Porc, 9 Mar 2010 | 23843 vizualizari

COMENTARII (18)

silvi0ara 1

09.03.2010, 14:06

Rocsi 1

09.03.2010, 16:06

arata super si cred k si gustul e pe masura

miclescumiela 1

09.03.2010, 16:18

Cele mai bune sarmalute ies in vasul de lut,eu numaia sa le fac,nu suntem foarte mari devoratori dar cand ies sarmalele din cuptor ,se bat turcii la gurile noastre

madi_marin 1

09.03.2010, 18:34

vai ce frumos arata.....si de bune ...cred ca nu mai e cazul sa spun.... sunt terminata dupa sarmalute.... . cred ca un vas din asta plin as manca si tot nu ar fi de ajuns....

Oana 1

09.03.2010, 21:12

Iamiiiii, delicioase! Iepuraso, cu ce speli vasul dupa ce ai facut sarmale??ca cica nu e bine sa dai cu detergent de vase...dar cum? altfel eu nu pot sa-l spal ca lumea...ramane patat...

rivka 1

09.03.2010, 21:59

arata extraordinar!

ela 1

10.03.2010, 01:15

am cumparat si eu un vas din asta duminica si am citit ca cel mai bine se spala in masina de vase,sau se spala normal cu detergent si se lasa sa se usuce singur,natural,cu gura in jos,asa cica nu ramane nici mirosul de la mancarea facuta si nici nu ramane patat,asta scria pe eticheta

ela 1

10.03.2010, 01:18

mai scria acolo si sa il lasi cu apa fierbinte in el cateva minute atunci cand este nou,am procedat asa si a iesit un miros din el...

mihaelar63 1

10.03.2010, 08:03

am ajuns cam tarziu , dar daca mai este eu asvrea 2 de deasupra asa frumos coapte

epurasha2bb 1

10.03.2010, 11:24

multumesc fetelor!

epurasha2bb 1

10.03.2010, 11:26

Oana il spal cu apa foarte fierbinte si un pic de otet si frec bine cu un buretete de inox.Apoi las putin apa in el, clatesc si apoi lassa se usuce bine de tot.Smecheria eca dupa ce ai gatit in el si ai servit mancarea sa il golesti imediat si sa-l pui la inmuiat, sa nu il lasi plin pe a doua zi.

epurasha2bb 1

10.03.2010, 11:28

ela citeste ce am scris la introducere imediat sub poza si o sa vezi cum il pregatesc eu si-ti garantez succesul.

Oana 1

10.03.2010, 13:43

Ela, pe mine m-a invatat Buni Cand e vasul nou, il lasi la inmuiat, apoi il ungi bine cu unsoare, ulei, pui apa in el si il bagi la cuptor vreo ora, apoi versi apa si il speli bine. Dupa care il folosesti normal. @Iepuras, am inteles! pi nici eu nu-l las, il spal imediat dupa ce s-a terminat mancarea...dar ramane cu stropi arsi....

ela 1

10.03.2010, 18:07

Oana am citit si ca inainte sa il folosesti prima data sa faci asa cum spui tu

ela 1

10.03.2010, 18:08

ai avatar nou

epurasha2bb 1

10.03.2010, 18:58

da! ce,numai voi?

andruus_k 1

09.11.2010, 17:45

salut fetelor. eu fac sarmalutze numai in oala de lut de cand ma stiu.......
ies minunateeeeeeee varza se topeste pur si simplu in gura.

epurasha2bb 1

10.11.2010, 13:41

ASA E,! SI eu de cand am cumparat oala sta numai in ea fac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii cu carne de la garnita