Sarmalute in frunze de varza

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 5 Iun 2011 | 3266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • varza acra
  • 1kg carne tocata(porc si vita)
  • 2-3 cepe
  • 2oua
  • 1ceasca orez
  • cimbru
  • delikat
  • piper
  • busuioc
  • 1lingurita boia dulce
  • bulion de rosii
  • suc de rosii
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in frunze de varza:

Carnea tocata o punem intr-un lighenas iar peste ea punem condimentele,ouale,patrunjelul si orezul spalat si amestecam.

Varza o desfacem foaie cu foaie,le taiem nervurile si formam sarmalutele(le rulam).

Miezul de varza il taiem marunt si-l asezam pe fundul oalei apoi asezam una cate una sarmalutele.Cand am asezat toate sarmalutele punem cateva bucati de sunca printre ele,sucul de rosii si bulionul de rosii apoi acoperim cu varza taiata marunt.

O data acoperita cu varza taiata punem apa fierbinte cat sa acopere totul ,punem un capac si lasam sa fiarba la foc mic.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in frunze de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj in vas roman