Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker

de Miha in Curcan, 7 Noi 2013 | 13830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa superioara de curcan (fara os)
  • 1 ceapa
  • cateva ciuperci Champignon brune
  • 200 g smantana
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 lingura faina
  • sare si piper
  • 1 capatana usturoi
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker:

In oala interioara a aparatului punem carnea taiata bucati potrivit de mari si cateva linguri cu ulei de masline. Selectam programul FRY si setam timpul la 15 minute. Apasam START. Prajim usor carnea pe toate partile, apoi adaugam ciupercile si ceapa tocata marunt si continuam la programul FRY pana la scurgerea timpului setat.

Adaugam un pahar cu apa, saram si piperam dupa gust. Selectam programul STEW si timpul de 40 de minute. Inchidem capacul si apasam butonul START.

Amestecam smantana cu faina pana obtinem o compozitie omogena. Turnam apoi sucul de rosii si amestecam.

Cu cateva minute inainte de finalizarea programului turnam incet sosul de smantana, amestecand continuu. Adaugam si usturoiul pisat si mararul tocat. Lasam sa fiarba pana la finalizarea programului.

Mancarea se serveste calda, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in folie la cuptor