Sarmalute de post cu legume si pasat

de Valclaudia in Mancaruri de post, 2 Mai 2015 | 5951 vizualizari

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

02.05.2015, 19:31

Aceste sarmalute sunt preferatele noastre . Am preparta aceasta saptamana de data aceasta cu carne

Lau 1

02.05.2015, 19:34

Asta am si eu in cuptor

Cris2711 1

02.05.2015, 19:39

atat de mult imi plac,super Clau

Adele 1

02.05.2015, 19:56

Gherca Daniela 1

02.05.2015, 20:13

bune!

simona72 1

02.05.2015, 20:15

Ce mult imi plac!! Eu le fac rar ca nu le plac la baieti...servesc de la tine!

MotanLaOale 1

02.05.2015, 20:45

Catalina L 1

02.05.2015, 21:09

ce-mi plac...hmmmm

laura_n 1

02.05.2015, 21:37

dementiale astea!

mirela0911 1

03.05.2015, 13:13

Ne plaaac astea!

anca_rm 1

04.05.2015, 09:48

ce-mi plac sarmalele cu pasat =>d

navidad_2017 1

10.12.2017, 10:07

Draga Claudia, daca cititi acest mesaj, am avea o intrebare: prin pasat va referiti la porumb (prefiert? uscat?), macinat mai mare, sau la boabe de mei? Nu am gasit o info satisfacatoare nici prin Google, nici in Dex.... si nu ne dam seama exact nici din pozele Dvs. Si credeti ca aceasta umplutura ar merge si ptr ardei umpluti? Multumim anticipat ptr raspuns!

Valclaudia 1

10.12.2017, 14:48

Draga Navidad_2017, da este porumb macinat mai mare, in lipsa de pasat eu am mai folosit malai grisat la sarmalute de post.Pentru ardei umpluti nu m-am gandit sa folosesc pasat dar am integrat cu succes granule din soia in legume radacinoase trecute pe razatoarea fina si sotate apoi in putin ulei. Multumesc pentru vizita!

navidad_2017 1

10.12.2017, 16:35

Multumesc ptr raspuns! Am "riscat" si am facut ardei capia rosii umpluti (deja sunt "istorie", au iesit deliciosi!); la noi e greu de gasit varza murata, iar cea proaspata are frunza prea cotoroasa ptr rasucit sarmale. Ptr ca tot nu ne lamuriseram cu "pasatul" - tata pretindea ca porumbului macinat mare ii zice "crupe"- am tocat foarte grosier in robot boabe de porumb prefierte - din acela ca de "porumb fiert"- si am pus si 1 - 2 linguri de mei. Chiar nu ne-am asteptat sa iasa atat de buni! La malai grisat nu ne-a dus capul!

Valclaudia 1

11.12.2017, 06:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci