Sarmalute de post cu legume si pasat

de Valclaudia in Mancaruri de post, 2 Mai 2015 | 6180 vizualizari

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

02.05.2015, 19:31

Aceste sarmalute sunt preferatele noastre . Am preparta aceasta saptamana de data aceasta cu carne

Lau 1

02.05.2015, 19:34

Asta am si eu in cuptor

Cris2711 1

02.05.2015, 19:39

atat de mult imi plac,super Clau

Adele 1

02.05.2015, 19:56

Gherca Daniela 1

02.05.2015, 20:13

bune!

simona72 1

02.05.2015, 20:15

Ce mult imi plac!! Eu le fac rar ca nu le plac la baieti...servesc de la tine!

MotanLaOale 1

02.05.2015, 20:45

Catalina L 1

02.05.2015, 21:09

ce-mi plac...hmmmm

laura_n 1

02.05.2015, 21:37

dementiale astea!

mirela0911 1

03.05.2015, 13:13

Ne plaaac astea!

anca_rm 1

04.05.2015, 09:48

ce-mi plac sarmalele cu pasat =>d

navidad_2017 1

10.12.2017, 10:07

Draga Claudia, daca cititi acest mesaj, am avea o intrebare: prin pasat va referiti la porumb (prefiert? uscat?), macinat mai mare, sau la boabe de mei? Nu am gasit o info satisfacatoare nici prin Google, nici in Dex.... si nu ne dam seama exact nici din pozele Dvs. Si credeti ca aceasta umplutura ar merge si ptr ardei umpluti? Multumim anticipat ptr raspuns!

Valclaudia 1

10.12.2017, 14:48

Draga Navidad_2017, da este porumb macinat mai mare, in lipsa de pasat eu am mai folosit malai grisat la sarmalute de post.Pentru ardei umpluti nu m-am gandit sa folosesc pasat dar am integrat cu succes granule din soia in legume radacinoase trecute pe razatoarea fina si sotate apoi in putin ulei. Multumesc pentru vizita!

navidad_2017 1

10.12.2017, 16:35

Multumesc ptr raspuns! Am "riscat" si am facut ardei capia rosii umpluti (deja sunt "istorie", au iesit deliciosi!); la noi e greu de gasit varza murata, iar cea proaspata are frunza prea cotoroasa ptr rasucit sarmale. Ptr ca tot nu ne lamuriseram cu "pasatul" - tata pretindea ca porumbului macinat mare ii zice "crupe"- am tocat foarte grosier in robot boabe de porumb prefierte - din acela ca de "porumb fiert"- si am pus si 1 - 2 linguri de mei. Chiar nu ne-am asteptat sa iasa atat de buni! La malai grisat nu ne-a dus capul!

Valclaudia 1

11.12.2017, 06:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post