Sarmalute de porc in frunze noi

de mihaelaM in Porc, 20 Iun 2011 | 4423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • frunze de vita(50-60)
  • 1kg carne porc(tocata)
  • 3cepe
  • 1 ceasca orez
  • 2linguri bulion de ardei
  • delikat
  • cimbru
  • busuioc
  • boia dulce
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2cani bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute de porc in frunze noi:

Oparim frunzele de vita in apa,apoi le scoatem si le lasam sa se scurga bine.

Intre timp taiem ceapa marunt si o calim.

Punem carnea intr-un vas apoi punem ceapa,orezul spalat bine,cimbrul si restul condimentelor mai putin borsul,apoi cu mana amestecam.

Impachetam carnea in frunze apoi le asezam frumos in cratita in care o sa le fierbem,dar inainte de a le aseza punem frunza de vita pe fundul cratitei.Cand toate sarmalutele au fost pus in cratita acoperim cu frunze ,apoi punem borsul si apa cat sa le acopere si le punem sa fiarba la foc mic.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute de porc in frunze noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata, pane