Tocanita cu organe de miel

de Panacris in Oaie, 11 Noi 2012 | 19722 vizualizari

 

Am facut o revizuire in congelator si am descoperit un pachet cu maruntaie de miel ;) A iestit o mancarica super ;)

 

INGREDIENTE

  • inima de miel 1 bucata,
  • plamani (bojogi) de miel 1 pereche,
  • fudulii de miel 1 pereche,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ulei de palmier 50 ml,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • zacusca Panacris 1 borcan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu organe de miel:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la dinstiut in putin ulei si apa. Intre timp se curata organele, se sapla si se taie cubulete. Se adauga la amestecul de ceapa, asezonandu-se cu sare si piper, completandu-se cu apa cat sa le acopere si se lasa la fiert la foc mic, acoperit, cca. 30 de minute. La final se adauga zacusca (vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/zacusca-panacris-35347.html) si se mai lasa la fiert cca. 10 miniute pana se imbina gusturile. Se serveste fierbinte cu paine de casa sau acompaniata de o mamaliguta savuroasa si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu organe de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel cu cartofi si mazare