Sarmalute

de CristinaBodocean in Mancaruri cu carne, 23 Aug 2017 | 2335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne tocata amestec porc/vită 
  • 150 gr orez
  • 150 ml ulei 
  • 2 verze de marime medii
  • sare
  • piper
  • cimbru si
  • marar verde 
  • suc de roșii
  • 4 cepe
Portii: 50
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute:

Tocam ceapa foarte fin.

Intr-o cratita în care am pus uleiul, adaugam ceapa si o calim pt 10 minute, amestecand usor. Dupa ce s-a calit, adaugam orezul inmuiat in prealabil în apa rece si scurs. Lasam la foc mic pt 3 minute si adaugam carnea tocata si condimentele sare piper boia si pasta de tomate 2 lg (eu am de casa facuta). Amestecam pt 3 minute, la foc mic. Luam de pe foc, adaugam cimbrul si mararul verde, asteptam sa se raceasca si trecem la asamblat sarmalutele.

Sarmalutele se fierb apoi la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de varza