Sarmalute

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 31 Dec 2011 | 2948 vizualizari

 

Au iesit foarte foarte bune!Pofta mare...

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • 1kg carne porc superior
  • 1/2cutie de rosii in suc
  • 1 leg marar
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • o cana mica de orez
  • ulei masline
  • o cana mica de vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute:

Am folosit varza murata,se clateste...se pregatesc feliile,se curata de cotor.

Ceapa taiata marunt,morcovul ras si orezul se calesc putin.Dupa ce se raceste putin se amesteca cu carnea si mararul.

Pregatim sarmalutele: in oala in care facem punem 2 linguri de ulei de masline,punem varza tocata marunt,si sarmalutele facute.

Se pune apa cat sa se acopere sarmalele,peste ceaun se pune o folie de aluminiu si se da la cuptor in jur de 2 ore.

Dupa ceva timp se stropesc cu vin si se completeaza cu apa,adaugam si rosiile si cateva foi de dafin.

Se serveste cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Buturuga de Crăciun tip Forêt-Noire

ieri la 21:41

Tort cu crema de portocale, ciocolata si ananas

de Rocsi 9

ieri la 19:44

Prăjitura răsturnată cu clementine

de RODIMUR 8

ieri la 17:00

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

pe 27.12 la 10:30

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale