Sarmale in vas roman

de nyana in Porc, 4 Ian 2010 | 9924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.300g carne  pt sarmale tocata
  • 4 cepe potrivite
  • 1 lingurita cu vf cimbru
  • 1 pahar (100g) orez
  • piper
  • piper boabe
  • 1 lingura pasta tomate
  • sare
  • 1 varza murata
  • bulion
  • jumari
Portii: 45
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in vas roman:

se amesteca carnea tocata cu cimbrul, cu bulionul, cu orezul, cu ceapa tocata marunt, piper macinat sare dupa gust. foile de varza se potrivesc pentru sarmale si incepe procedeul de infasurare. Pe fundul vasului roman se aseaza un pat de varza tocata si 2 lingurite de bulion cateva boabe de piper apoi se aseaza si cateva jumari apoi punem toate sarmalele (cca 45) iar peste se mai pune un strat de varza se amesteca intr-o cana o lingura de bulion cu apa si se toarna peste sarmale plus o cana de apa. Se pune capacul si se baga diresc la cuptor si se lasa focul mic, sarmalele fierb 3-4 ore. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale Ardelenesti