Sarmale in foi de varza

de Doralinda in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2013 | 3236 vizualizari

 

Chiar ca nu mai are nevoie de introducere! Atat de gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata vita
  • 100 gr orez
  • o jumatate varza murata
  • 2 linguri ulei masline
  • marar tocat
  • 50 bulion rosii
  • 1 ceapa data prin razatoare
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in foi de varza:

Amestecam carnea cu toate ingredientele, (exceptie varza) apoi impachetam in foile de varza si punem la fiert, la foc mic cca 1 ora, acoperit!

TIPS-URI

1

Ca sa fie mai gustoase, eu pun si in oala in care fierbo lingura de ulei si putin bulion de rosii.

2

in oala in care gatesc, astern hartie ptr copt sau foi de varza.

3

prefer sa nu calesc ceapa si orezul, e mai sanatos asa si la fel de gustos.

4

puteti adauga si cateva felii de bacon la fierbere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in foi de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpă de miel gătită în vasul roman