Sarmale din carne de vitel cu dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de simona72 in Slow Cooker, 26 Sep 2015 | 5251 vizualizari

COMENTARII (21)

CameliaR 1

26.09.2015, 15:05

Arata superb!

- Andreea - 1

26.09.2015, 15:09

Delicioase !!!

Adele 1

26.09.2015, 15:12

Mai ales ca sunt pregatite la "cioroi"

Panacris 1

26.09.2015, 15:47

Bya Ralu 1

26.09.2015, 15:59

bune

Ina 1

26.09.2015, 16:15

desi mai am in frigider vreo 6 sarmale, salivez la ale tale, ca-s cu varza

simona72 1

26.09.2015, 16:25

Multumesc!

simona72 1

26.09.2015, 16:25

Ina, nu am facut rost de foi de vita ca la ale tale mi-au ramas gandul

Ina 1

26.09.2015, 17:00

))

Ina 1

26.09.2015, 17:00

Ale mele erau de doi ani conservate si-am zis sa nu le prinda si-al treilea an )))))))))))

Ina 1

26.09.2015, 17:03

Eu fac manunchiuri cu frunze de vie ruseasca ( sau 1001 ii zicem noi ) E cea mai frageda si indicata pentru sarmale. Le pastrez in sticle PET 2-3 ani . Totul e sa nu deschizi sticla pana le faci, chiar daca in timp sticla se scofalceste Si cand deschizi sticla, nu mai pastrezi frunzele care raman

simona72 1

26.09.2015, 17:07

Ina, io nu stiu despre ce frunze vorbesti io stiu doar frunze de vita de vie si atat

Merisor 1

26.09.2015, 17:37

Ce pofta mi-ai facut!

MotanLaOale 1

26.09.2015, 19:03

bune bune

Rocsi 1

26.09.2015, 20:19

Cat de apetisante

Catalina L 1

26.09.2015, 21:23

o farfurie te rog

-Licurici- 1

27.09.2015, 10:30

Bune rau!

Gicuta 1

28.09.2015, 14:36

dantes 1

07.10.2015, 07:05

Bune!

Catalina L 1

02.10.2018, 21:06

excelente

ValiUșeriu 1

24.10.2018, 19:36

Super 🌼🌷🌼🌷

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din fleica de porc, cu carne tocata la slow cooker Crock-Pot