Sarmale de post fierte in vas roman

de mamaieelena in Mancaruri de post, 13 Dec 2010 | 7317 vizualizari

COMENTARII (14)

La Ancuta 1

13.12.2010, 18:26

ce bune

Rocsi 1

13.12.2010, 18:40

mai fac si eu saptamana asta o ultima tura de sarmale de post

RuxyRux 1

13.12.2010, 18:50

Yamyyyyyyy

Crista_Luca 1

13.12.2010, 19:26

mihaelar63 1

13.12.2010, 20:43

la sarmale ma prezint si eu

Dana_Retetegg 1

13.12.2010, 21:32

bunee

LUK 1

13.12.2010, 21:44

si mie imi plac!5

mena29 1

13.12.2010, 22:54

mamaieelena,sa vezi si sa nu crezi,sarmale de post am facut si eu azi

mamaieelena 1

14.12.2010, 08:58

mie-mi plac mai mult acestea de post decat cele cu carne si ma bucur ca am fost in acelas gand la pregatit mancarea

MotanLaOale 1

14.12.2010, 12:18

bune de post

jolygina 1

16.12.2010, 18:58

am ajuns si eu la o portie ,cum e sunt bune vasele astea

MIUTA 1

18.12.2010, 00:12

foarte bune

csillag1993 1

23.02.2011, 15:43

SARMALE..

Preparatul meu preferat



Arata foarte bine

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 13:44

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei de post cu verdeturi si seminte