Sarmale cu piept de pui si bureti

de deea2686 in Pui, 21 Apr 2015 | 3043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui tocat
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • o mina bureti tocati
  • 1 cana orez
  • 2 linguri bulion
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita delikat
  • marar verde tocat fin
  • patrunjel tocat fin
  • foi de vita de vie
  • frunze de varza murata sau proaspata (oparite)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu piept de pui si bureti:

Toci ceapa marunt si o pui intr-un ceaunel cu ulei la calit.Cind e inmuiata adaugi morcovul,lasi inca vreo 5 minute apoi adaugi orezul,verdeata  si bulionul si lasi pina se umfla putin orezul amestecind continuu.In alt vas pui carnea de pui tocata si buretii si peste ele adaugi compozitia de ceapa .Lasi un pic la racit potrivesti de sare ,piper,delikat si apoi amesteci bine.Cind e gata amestecata incepi sa faci sarmalute fiecare cit de mari sau mici le face.Pui in vas de lut la cuptor cu apa  pina sunt fierte complet si servesti cu mamaliguta si smintina.Pofta buna!!! :) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu piept de pui si bureti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulou piept de pui cu susan