Sarmale cu piept de pui si bureti

de deea2686 in Pui, 21 Apr 2015 | 3810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui tocat
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • o mina bureti tocati
  • 1 cana orez
  • 2 linguri bulion
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita delikat
  • marar verde tocat fin
  • patrunjel tocat fin
  • foi de vita de vie
  • frunze de varza murata sau proaspata (oparite)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu piept de pui si bureti:

Toci ceapa marunt si o pui intr-un ceaunel cu ulei la calit.Cind e inmuiata adaugi morcovul,lasi inca vreo 5 minute apoi adaugi orezul,verdeata  si bulionul si lasi pina se umfla putin orezul amestecind continuu.In alt vas pui carnea de pui tocata si buretii si peste ele adaugi compozitia de ceapa .Lasi un pic la racit potrivesti de sare ,piper,delikat si apoi amesteci bine.Cind e gata amestecata incepi sa faci sarmalute fiecare cit de mari sau mici le face.Pui in vas de lut la cuptor cu apa  pina sunt fierte complet si servesti cu mamaliguta si smintina.Pofta buna!!! :) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu piept de pui si bureti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]